Donald Trump

Nye detaljer om «slemme lapper»

Komiker Dave Chappelle letter på sløret om hvem som la igjen lapper til Trump-administrasjonen etter valgseieren i 2016.

TEAMET FANT LAPPER: USAs tidligere president Donald Trump tok over Det hvite hus i 2017. Obama-ekteparet skal ha holdt en siste fest før de forlot signalbygget, ifølge komiker Dave Chappelle. Foto: NTB
TEAMET FANT LAPPER: USAs tidligere president Donald Trump tok over Det hvite hus i 2017. Obama-ekteparet skal ha holdt en siste fest før de forlot signalbygget, ifølge komiker Dave Chappelle. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tilbake i 2019 hevdet Donald Trumps pressesjef, Stephanie Grisham, at Obama-administrasjonen etterlot slemme lapper til Trumps politiske team. En av dem skal blant annet ha blitt funnet tapet til innsida av en skapdør. Lappene ble funnet etter at Obama flyttet ut av Det hvite hus, uttalte Grisham, som kalte det hele for patetisk.

- Vi ankom Det hvite hus og alle kontorer var fylt opp med Obama-bøker og det var etterlatt lapper hvor det sto «dere vil mislykkes» og «dere vil ikke få det til», sa Grisham i et intervju med en lokalradiostasjon.

Letter på sløret

CNN-journalisten Abby D. Phillip var en av dem som videreformidlet uttalelsene på Twitter, og reaksjonene fra Obama-leiren lot ikke vente på seg. Anklager om løgner haglet, skrev blant annet Business Insider.

I en overraskende vending er det komiker Dave Chappelle som kan lette på sløret om hva som egentlig skal ha skjedd i løpet av en fuktig kveld i Washington D.C. for noen år tilbake.

I en samtale med supermodell Naomi Campbell mimrer de tilbake til en fest ekteparet Obama arrangerte rett før presidentperioden var over. Ifølge Campbell var dansegulvet av det legendariske slaget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer