Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nye, gratis spill på 123 Spill

Gitarer, geografi og godteri ...

(Dagbladet.no): Pessimistene der ute vil kanskje si at vi nå er så langt inn i helgen at den snart er over.

Vi andre ser derimot lysere på det: Helgen er såvidt i gang. Været er imidlertid kanskje ikke helt på topp hos deg, slik det er her i hovedstaden - så da kan det jo være fint å slappe av med noen inneaktiviteter. Som for eksempel de nyeste gratisspillene på 123 Spill.

Hver fredag framover vil du nå finne ferske spill på 123 Spill, i tillegg til at vi også legger ut morsomme spill gjennom uka.

Faller ikke dagens spill i smak, er det svært mange andre spill å velge mellom - faktisk hele 1495 stykker totalt.

Ha en fin helg - her er de nyeste spillene vi har å by på:

Guitar Master 5

Her kan du bli gitarmester på tastaturet. Trykk de rette bokstavene på rett tid, og føl hvordan rockehjertet ditt begynner å banke varmt og fort. Det er lov å tøye ut mellom sangene.

Freia 2008

GITAR-HELTER: Det «Guitar Hero»-aktige gratisspillet «Guitar Master» er et av ukens nye spill på 123 Spill.
GITAR-HELTER: Det «Guitar Hero»-aktige gratisspillet «Guitar Master» er et av ukens nye spill på 123 Spill. Vis mer

Brettspill med melkesjokoladetema. Du finner i grunnen flere spill her: Kunnskapsspill med triviaspørsmål, en "kast grisene"-variant med kyr, og jammen også et gjensyn med kroneautomaten.

The United States Of America

En ydmykende (for redaktørens del) geografitest der du skal forsøke å plassere de amerikanske delstatene der de hører hjemme på kartet. Etter tre feilplasserte klikk får du vite hvor du burde klikke.

Puslekryss

Puslekryssord fra nitimens nettsider. Du får oppgitt nøkkelordene, men vet ikke om de skal stå vannrett eller loddrett, eller på hvilken linje. Klikk på bokstavene og trekk dem ut på brettet for å spille.

The Farmer

Om du er agrikulturelt inklinert kan du glede deg til dette: Et fullverdig virtuelt småbruk med et skingrende lydspor. Dyrk jorda, mat dyr og lev det gode livet på landet!

Mr. Bump Pinball

De elskelige figurene i Mr. Men er her hovedpersoner i et morsomt pinball-spill. Skyt ut ballen med ned-piltasten, og styr flipperarmene med høyre og venstre piltaster.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media