Nye «Idol»-konseptet? Jakten på et band

Nytt tv-show i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Produsentene av «American Idol» er ikke bare på jakt etter det nye, store sangtalentet - de leter også etter nye programideer de kan samle seerne rundt.

I samarbeid med Fox Networks har de nå funnet det de leter etter, i «The Search for the Next American Band», melder Variety.

Basert på «Idol»-formatet skal dommerne i det nye programmet, som planlegges å ha premiere til høsten, jakte etter stjernemateriale blant musikkgrupper i alle aldre og sjangre.

Det er tidligere Spice Girls-manager og tv-produsent Simon Fuller som står bak «Band», som det kalles for kort, og han vil produsere serien sammen med «Idol»-partnerne Nigel Lythgoe, Ken Warwick og Cecile Frot-Coutaz.

- Vi tenkte på en måte at dette var en «no-brainer», og spurte oss selv hvorfor vi ikke har tenkt på dette før. Det er en naturlig utvidelse av «Idol», sier Frot-Coutaz til Variety.

Om det er nye Rolling Stones vi har i vente, gjenstår å se. Ettersom kanalen skal følge bandene også på hjemmebane - på riksdekkende tv i USA - må det i hvert fall være en viss grad av soberhet involvert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer