Nye impulser for Maria Mena

Trekker voksenpopen ut på dansegulvet.

Foto: Isabel Watson
Foto: Isabel Watson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Maria Mena har knapt fylt 27 år men er allikevel tilnærmet for veteran å regne i artist-Norge. Det er 11 år siden hun vant alles hjerter med den bunnærlige og gripende «My Lullaby».

Siden den gang har hun fortsatt med å dele villig vekk av sine innerste tanker og opplevelser fra både gode og vanskelige stunder. Felles for dem alle har vært at de kommer uten filter eller språkmessig kamuflasje.

Denne av og til pinlige ærligheten henger fremdeles ved henne på album nummer seks. Men den er lettere å forholde seg til all den tid Mena virker som hun er på et godt sted om dagen, og temaene har for det meste et litt mer bittersøtt og hverdagslig innhold. Den gode stemning speiler seg også i musikken hennes.

Nye krefter Hun har fortsatt sin mangeårige produsent Martin Sjølie ved sin høyre side, mens Thomas Eriksen - trollmannen blant mange av Lars Vaulars magiske beats - og Mats Lie Skåre har bistått med alternative produksjonsimpulser. Resultatet er et album som beveger seg sømløst mellom den voksne og til dels orkestrerte popen vi har lært å kjenne fra blant annet forgjengeren «Viktoria» og et mer elektronika- og klubborientert lydbilde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer