Nye iPhone er enda bedre - men ingen revolusjon

Vi har testet iPhone 3GS.

Nye iPhone er enda bedre - men ingen revolusjon
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Det er noe eget med iPhone. Den gjennomførte og nyskapende brukeropplevelsen, med berøringsskjermen og det robuste og veldesignede operativsystemet, den tette integrasjonen med iTunes og programvarebutikken App Store med sin enorme tilgang på programvare, gjør telefonen til en lek å bruke sammenliknet med mange konkurrerenter.Apples suverene grep om alle aspekter ved telefonens design har faktisk vært så besnærende at brukerne har vært villige til å leve med en rekke frustrerende særegenheter og tildels store mangler i lista over funksjoner. Men med det oppgraderte operativsystemet iPhone OS 3.0, og nå den nye modellen iPhone 3GS, som kommer i salg fredag, begynner funksjonslista å bli virkelig solid.

Dette er mine førsteinntrykk etter et døgn med iPhone 3GS: Identisk utseendeNår du holder den i hånden, er det lite eller ingenting som forteller deg at iPhone 3GS er en splitter ny modell. Det fysiske utsendet er tilnærmet identisk med forgjengeren iPhone 3G.Kjennere vil oppdage et litt annet utseende på grillene foran de små høyttalerne, og i bruk vil man glede seg over et mer fingeravtrykk-mostandsdyktig belegg (Apple kaller det «oliofobisk» - oljeavvisende) på den knallgode berøringsskjermen. Toppmodellen skiller seg også ut med et 32 GB-merke på baksiden som forteller at lagringskapasiteten er doblet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer