Nye klær hver kveld

Vokalist Mariann Thommassen i Surferosa er på Zoom-turné. I kveld er det Volda-publikummet som får høre bandets happy trashpop-musikk.

Les også De neste store?

- Du bor i en toetasjes buss sammen med Surferosa og de to andre bandene på Zoom-turneen. Hvordan går det?

- Det går kjempebra. Vi er tre vidt forskjellige band, men når det kommer til stykket er vi bare gode kamerater. Jeg kan sitte og høre på musikk klokka sju om morgenen uten at noen bryr seg om det. Vi har fått utdelt ørepropper, da.

- Turneen har vart i tre uker nå, begynner du ikke å bli litt sliten?

- Jo, vi blir mer og mer slitne, men samtidig mer rutinerte også. Jeg fikk meg en liten knekk i Halden. Influensa. Men vi gir alt uansett, det er vår politikk.

- Hva har Surferosa fått ut av Zoom-turneen?

- Vi blir ikke rike, akkurat. Men det er veldig lærerikt. Vi blir et bedre band. Å turnere hele Norge på en måned gjør det lettere å få spillejobber. Håper på festivaltilbud til sommeren. I og med at vi bor så tett oppå hverandre, lærer vi samtidig å bli tilpasningsdyktige.

Repertoaret deres?

- Vi er ferske på markedet, så vi spiller det samme hver kveld. Bytter bare på en og annen låt. Men vi har forskjellige klær hver kveld. Med klærne prøver vi å skape noe som er oss. Jeg går ikke på scenen i jeans og T-skjorte, liksom. Avslutningskonserten i London blir konge. Motebladene der borte kommer til å få sjokk når de ser de spesialdesignede klærne våre!

KLÆR GJØR FOLK:</B> Surferosa er et av tre band på Zoom-turneéen. De har ikke så stort repertoar i musikken, men i klesveien er det noe nytt hver dag.