Johnny Depp

Nye kontroverser rundt Johnny Depp. Krever ham fjernet fra storfilmer

Superstjerna Johnny Depp (54) i nytt søksmål.

SAKSØKES: Hollywood-stjerna Johnny Depp, her fra premieren på «Mord på Orientekspressen» i fjor. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP / NTB scanpix
SAKSØKES: Hollywood-stjerna Johnny Depp, her fra premieren på «Mord på Orientekspressen» i fjor. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Samtidig som Johnny Depps (54) privatliv blir stadig mer kaotisk, er hans status som Hollywoods mest ettertraktede skuespiller i ferd med å falme, ifølge The Guardian.

Nå er han blitt saksøkt av to av livvaktene sine for manglende lønnsutbetalinger, og for det de beskriver som et «giftig og farlig arbeidsmiljø».

I søksmålet fra de to livvaktene Eugene Arreola og Miguel Sanchez kommer det frem nye detaljer i det som fremstår som et tidvis kaotisk og dysfunksjonelt liv.

De to livvaktene hevder at jobben innebar langt mer enn det som er vanlig for en livvakt.

«Ofte ble de saksøkende tvunget til å beskytte Depp fra seg selv og lastene sine i offentligheten,» heter det i søksmålet.

- I en hendelse på en lokal nattklubb måtte de varsle Depp om ulovlige substanser som var synlige i fjeset hans og på kroppen, mens de forsøkte å forhindre at de som sto rundt observerte Depps tilstand, hevdes det.

Vil ha ham ut

Søksmålet kommer samtidig som Depp tilsynelatende blir mer kontroversiell som skuespiller.

Etter at eks-kona Amber Heard anklaget ham for mishandling, noe Depp avviste, har flere tatt til orde for at han ikke skal spille rollen som skurk i den nye filmen «Fantastic Beast: The Crimes of Grindelwald» . Filmen er oppfølgeren til «Fabeldyr og hvor der er å finne», og er en spin-off av Harry Potter- serien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer