Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nye Nintendo-spill

... og flere bilder fra neste «Zelda»-spill.

 • Spillblogg
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill(Dagbladet.no): Nintendo har nå annonsert tre nye spill til GameCube, samt gitt oss fire nye bilder fra det allerede annonserte Zelda-spillet.

  De tre hittil ukjente titlene er «Mario Baseball», «Donkey Konga 3» og et helt nytt Kirby-spill, skriver nettstedet Gamespot.

  Bildene fra Zelda-spillet, som har arbeidstittelen «The Legend of Zelda» ser ut som om de er hentet fra filmsnutten som ble vist på spillmessen E3 i år.

 • Se «Zelda»-traileren her

  Det har ikke kommet så mye informasjon om spillene ennå, men bildene vi har fått gjør at vi kan danne oss en idé om det endelige resultatet.

  I «Legend of Zelda» går Nintendo vekk fra den tegneserie-aktige grafikken vi så i «Wind Waker», og går tilbake til den klassiske stilen vi kjenner fra Nintendo 64.

  «Mario Baseball» blir nok et sportsspill med den bebartede rørleggeren i sentrum, flankert av sedvanlige Nintendo-figurer som Peach, Luigi, Wario, Yoshi, Waluigi, Bowser og flere. På bildene har Mario og Bowser spesial-balltrær, så det ser ut som om de forskjellige figurene vil har spesielle egenskaper. Om et baseball-spill vil bli populært i Norge (eller om det i det hele tatt kommer hit) er usikkert, men tiden får vise.

  «Donkey Konga 3» ser ut som om den følger opp fra det første spillet som kom i høst, samt den allerede annonserte oppfølgeren. At Nintendo følger opp denne serien er en god tin - ingenting er mer deprimerende enn å ha spilltilbehør (her trommesettet) stående utbrukt bare fordi man har spilt seg lei på spillet.

  Kirby-spillet fortsetter på den gode oppskriften som har gjort den lille fluff-ballen populær. I dette 3d-spillet kan Kirby samle opp energi i masse forskjellige miljøer, sveve med paraplyer, sluke opp fiender, svømme under vann og hoppe på regnbuer.

  Alle spillene jobbes på nå, og det er usikkert når de vil komme ut.

<B>«THE LEGEND OF ZELDA»:</B> <a href=http://www.dagbladet.no/nyheter/2004/11/24/415549.html>Se bilder fra spillet her</A>
<B>«MARIO BASEBALL»:</B> <a href=http://www.dagbladet.no/nyheter/2004/11/24/415554.html>Se bilder fra spillet her</A>
<B>«KIRBY»:</B> <a href=http://www.dagbladet.no/nyheter/2004/11/24/415555.html>Se bilder fra spillet her</A>
<B>«DONKEY KONGA 3»:</B> <a href=http://www.dagbladet.no/nyheter/2004/11/24/415551.html>Se bilder fra spillet her</A>
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media