Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nye spill helt gratis på 123 Spill

Hvor god er du på sykkelen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Hver uke legger vi fortløpende ut masse nye gratisspill på 123spill.no. Her er noen av de ferskeste!

Light-Bot

Sett opp instruksjoner for roboten lightbot. Målet er at han skal komme seg til dit det skal tennes lys - og at han skal tenne dem. På høyere nivåer må du gjenbruke instruksjonene for å få plass til alt.

Kaleidoscope Reef

Lag ditt eget undersjøiske paradis. Du skal lage ditt eget rev, sette ut anemoner og mate med plankton. Grip fatt i ting med musa for å forsøke å flytte på dem.

Bomb It 2

Fartsfyllt bombekamp. Du spiller mot datamaskinene eller en venn på samme tastatur, og det er om å gjøre å sprenge hindre såvel som motspillere. Styr med piltastene, slipp bomber med space.

Commando 2

LITT TID TIL OVERS? Bildene er fra følgene gratisspill på 123spill.no: Skal vi danse, Stunt Pilot, Shift 3 og Drift \'n\' Burn 2: My Racer.
LITT TID TIL OVERS? Bildene er fra følgene gratisspill på 123spill.no: Skal vi danse, Stunt Pilot, Shift 3 og Drift \'n\' Burn 2: My Racer. Vis mer

Sidescrollende krigsspill med handling fra det fjerne østen. Velg deg ut passende våpen og utstyr før du starter. Styr med w, a, s og d. Sikt og skyt med musa. Skift våpen med q eller e.

Beach Difference

Her skal du sammenligne to strandbilder. Du skal finne ørsmå forskjeller på dem, og klikke der du tror de er. Når du slipper opp for forsøk er spillet over.

Stunt Bike Deluxe

Kom deg over alle hindere uten å kræsje, og få nye kjøretøy. Du styrer med piltastene. Hint: Står du fast, prøv skifte til andre kjøretøy. De har alle sine fordeler.

Warfare 1917

Skyttergravskrig er ingen spøk. Her må dine soldater rykke framover for å kapre fiendens område, men regn med kraftig kamp tilbake. Oppgraderingene kommer godt med!

Mr. Mothball

I dette søte plattformspillet skal du styre Mr. Mothball gjennom 21 brett. Samle sammen alle møllkulene, men se opp for fiendene. Er fint at du bare starter på nytt om du dør, uten å miste liv.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!