Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nye takter

Lenge siden «How I Could Just Kill A Man» nå. Veldig lenge siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Man skulle tro at Louis Freese/B-Real (31), Lawrence Muggerud/DJ Muggs (33) og Senen Reyes/Sen Dog (36) hadde lært av fjorårets mislykte fusjon av metal og hip hop på «Skull & Bones». Men rappveteranene fra L.A. føler nå tydeligvis at de er et crossoverfenomen, og at de fortjener sin rettmessige del av det betydelige rockmarkedet som også hører på hip hop.

Reint musikalsk er Cypress Hill ca. ti år for seint ute med sin overtydelige sjangerforening. Metal-attakket «Trouble», laget i samarbeid med blant annet bassisten i Fear Factory, forteller hvor utdatert Cypress Hills visjon er. Funk-jammen «Amplified» med Sen Dogs hobbyrockeband SX-10 er like ille. Utover på plata veksles det mellom reine hiphoplåter og rockflørting av ymse slag. B-Reals steine, nasale stil som rapper byr fortsatt på underholdende øyeblikk, som på karriereoppsummeringen «Kronologik». Det hjelper også med gjester som Method Man og Redman på «Red, Meth & B». Men hovedproblemet synes å være at de forsøker å kompensere for mangelen av nye hiphopideer med tegneserierock.

Hele Norges coronakart