Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nye toner fra Elton

Elton John har ombestemt seg. Han avslutter ikke platekarrièren likevel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige lørdag annonserte Elton John at han var ferdig med å spille inn plater. Fra scenen fortalte han at det nye albumet «Songs From The West Coast» kommer til å bli hans siste.

Lei plateindustrien

- Jeg har spilt inn 40 plater, det er på tide å gi seg, sa Elton under showet i Manchester, New Hampshire. Les hele saken i Dagbladet.

Artisten fortalte hvor møkklei han var:
- Jeg liker å spille for dere folkens, men jeg hater plateindustrien.

Bare litt sur

Nå forteller Elton at han bare hadde en dårlig dag, han mente egentlig ikke det han sa.

- Jeg elsker å spille enormt høyt. Jeg kommer sannsynligvis til å lage flere plater, sa han på et radioshow med radioverten Ryan Seacrest, melder Ananova.

Sir Elton John vudrerer i steden å kutte ned på turneringa.

Travel

Og artisten har det åpenbart travelt.

Han holder en rekke konserter før jul, han har fått en rolle i «Ally McBeal» og i det siste har han spilt flere konserter til inntekt for AIDS-saken.

Hans kjæreste David Furnish besteg nylig Kilimanjaro for den gode saken. På verdens AIDS-dag, 1.desember, nådde han toppen til inntekt for Elton Johns AIDS-stifltelse.

LEGENDE-PRIS: Elton John holder stand. I forrige måned delte Robert Downey Jr. ut en legende-pris til musikeren under Radio Music Awards i Las Vegas. Foto: REUTERS
Hele Norges coronakart