Nye våpen i festivalkrigen

Hvem har overtaket?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Festivaloppsummering, uke 4, 2007: Først ble Red Hot Chili Peppers klare for Roskilde. I går slapp Hovefestivalen Clipse, før de senere på kvelden kjappet seg med nyheten om at Amy Winehouse står på programmet deres i sommer.

Øyafestivalen stod nemlig også klar til å offentliggjøre frøken Winehouse, i tillegg til Jazkamer og japanske Boredoms. Så kom Norwegian Wood trekkende med sine første navn - Korn, Wolfmother og Marte Wulf.

Alles øyne var dermed rettet mot Quart. Hva ville festivalgiganten slippe som første band på plakaten? Svar: Stjerten (!).

Ingen Red Hot

- Enten er Quart svært selvsikre på de internasjonale bandene de har booket, og slipper Stjerten som en spøk, eller så har de veldig store problemer, sier Asbjørn Slettemark, redaktør i Faro Journalen, til Dagbladet.no.

Telefonen til nyansatt Quart-bookingsjef Jørgen Skauge var nok rimelig rødglødende i går. VG Nett hadde spekulert i at han ville offentliggjøre Red Hot Chili Peppers som sitt første navn, noe Skauge bestemt avviste.

I stedet stilte han opp i dagens VG, flankert av Aslag Guttormsgaard, Kristopher Schau og Egil Hegeberg. Han hadde booket de tre for å spille med Stjerten, i tillegg til Hurra Torpedo, Bare Egil Band, Black Debbath og Reidar Roses Orkester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer