Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nyforelsket fange stjal kjendis-bil

Etter at den kjente Hells Angels-torpedoen giftet seg i fengselskapellet, ble han snytt for bryllupsnatten og plassert alene på cella. To uker senere rømte han, stjal bilen til en kjent regissør, og dro på bryllupsreise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

25-åringen er dømt for grove voldsforbrytelser og væpnede ran, og er kjent som en brutal torpedo i Hells Angels tjeneste. Men han godtok såvisst ikke å bli snytt for hvetebrødsdagene sine.

5. august, to uker etter bryllupet i fengselskapellet, tok han saken i egne hender og simulerte en håndskade. Han havnet på Rigshospitalet i København, der han ble møtt av to maskerte kamerater som hjalp ham å flykte under skuddveksling.

Deretter tok de seg inn i huset til filmregissør Bille August og stjal bilnøklene hans mens han sov. Augusts Volvo S 80 ble funnet natten etter i Gentofte, mens den nygifte og hans kamerater fortsatt er sporløst borte. Ifølge Expressen regner politiet med at fangen er på bryllupsreise.