Nymfoman-kommentar kan bli dyr

Kiss-legende saksøkt.

(Dagbladet.no): Amerikanske Georgeann Walsh Ward har fått klarsignal av en domstol i New York til å gå videre med søksmålet mot Kiss-bassist Gene Simmons.

Årsaken er noen mindre velvalgte ord Simmons kom med under et spesialprogram om Kiss på VH1, melder nyhetsbyrået AP.

Sex med 5000

- Hun er en sexavhengig nymfoman, var kommentaren Simmons (smør på) flesket til med i dokumentaren «When Kiss ruled the World».

For sikkerhets skyld hadde filmskaperne også underbygget påstanden ved å vise bilder av den nå 55 år gamle kvinnen mens bassisten kom med påstanden sin.

I søksmålet fra Walsh Ward heter det at hun har blitt utsatt for «skam, forakt, latterliggjøring, utstøtelse, nedverdigelse og/eller vanære».

I filmen - som har blitt sendt en rekke ganger på kanalen - blir Simmons\' sexliv behørig beskrevet, og han forteller blant annet at han har gått til sengs med rundt 5000 groupies.

Likte norske damer

MANGE DAMEHISTORIER: Gene Simmons (foran) og Paul Stanley i Kiss forførte mange kvinner på 70- og 80-tallet. Men de bør kanskje være litt mer forsiktig med å snakke om dem. FOTO: SCANPIX/REUTERS
MANGE DAMEHISTORIER: Gene Simmons (foran) og Paul Stanley i Kiss forførte mange kvinner på 70- og 80-tallet. Men de bør kanskje være litt mer forsiktig med å snakke om dem. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer

Walsh Ward benekter ikke å ha vært til sengs med Simmons, men sier hun var i et monogamt forhold med musikeren.

Hun hevder de to var sammen i tre år da hun var student, og han bodde sammen med moren i Queens, New York.

Det er uklart hvor mye saksøker krever i erstatning.

Simmons har tidligere påstått å ha hatt et forhold til Liv Ullmann.

I et intervju med Dagbladet fra mars i fjor, forteller Simmons også at han kjenner Linda Johansen.

- Ja. Hun er veldig sjarmerende og veldig vakker. Om jeg hadde sex med henne? Selvfølgelig.