«Nymphomaniac»-produsenten anmelder danske nettilbydere for heleri

Medvirker til piratkopiering.

POPULÆR PIRATFILM: Det sies at sex selger, med også piratene er interessert i å se «Nymphomaniac» gratis. Foto: ZENTROPA
POPULÆR PIRATFILM: Det sies at sex selger, med også piratene er interessert i å se «Nymphomaniac» gratis. Foto: ZENTROPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Zentropa-sjef og «Nymphomaniac»-produsent Peter Aalbæk Jensen leverte i går inn en politianmeldelse på vegne av sitt selskap, der han anklager danske teleselskaper for medvirkning til heleri.

- Jeg har i dag avlevert en politianmeldelse til Vestegnens Politi, da mitt firma er blitt bestjålet og danske teleselskaper medvirker til heleri av de bestjålne varene, skriver Aalbæk Jensen i en pressemelding.

Ni millioner nedlastinger Anmeldelsen kommer som en konsekvens av en utredning filmselskapet har fått utført av Rettighetsalliancen, der det kommer fram at fem av Zentropas filmer i perioden mellom 1. juni og 1. september i år er blitt lastet ned ulovlig nærmere 9.000.000 ganger på verdensbasis.

- Og det tallet er et minimum, ettersom noen nedlastingstjenester ikke kan følges. Hvis våre regissører, skuespillere, manusforfattere og firmaet fikk bare én krone per ulovlige filmtitting, kunne kunstnerne og vi sette i gang én ny og eksperimenterende film til glede for befolkningen, skriver Aalbæk Jensen, og legger til:

- Og det er bare oppgjøret for ett kvartal!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer