Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nyoppdaget Elvis-låt

- Den bare lå der og slang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

16. august var det 26 år siden Elvis trakk sitt siste sukk. Det har ikke akkurat stilnet rundt mannen av den grunn, og nå får den avdøde rockeren ny oppmerksomhet gjennom en ukjent innspilling.

Sangen fra 1964 med navnet «I'm A Roustabout», ble opprinnelig skrevet til filmen «Roustabout» av Winfield Scott og Otis Blackwell. Men den måtte vike som tittelspor for en annen låt. Selv hadde den gjenlevne Scott glemt hele innspillingen.

- Jeg vet det låter underlig, men jeg hadde faktisk glemt sangen, uttalte han til Reuters tidligere denne uken.

- Den bare lå der og slang sammen med en hel haug demoinnspillinger. Jeg husker jeg sa til meg selv: Oi, jeg lurer på hvorfor Elvis aldri ga ut den? Og så la jeg den tilbake på plass igjen inntil videre, sa Scott.

Det skulle gå lang tid før Winfield Scott igjen kom til å tenke på den ukjente sangen. Etter at han nevnte Elvis- innspillingen i et intervju tok journalisten affære og kontaktet en produsent på RCA Records som nå sørger for at låten gis ut.

Ifølge den svenske avisen Expressen skal sangen utgis i en Elvis-samleutgave 7. oktober.

<B>HUNK:</B> Elvis Presley fra filmen "Jailhouse Rock" i 1957.