Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«NYPD Blue» møter «Gladiatoren» i Roma

Ridley Scott skal regissere politiserie fra antikkens Roma.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skaperen av «NYPD Blue», David Milch, slår sine kreative krefter sammen men skaperne av «Gladiatoren», DreamWorks Walter Parkes, i ny tv-serie fra antikkens Roma. Ridley Scott skal regissere den to timer lange pilotepisoden, skriver Variety.

Moral i Roma

Handlingen i serien er lagt til 65 e. Kr., mens Nero var keiser i Roma. Hovedpersonen i serien er sjefen for politistyrkene, som skal holde Romas gater sikre. Serien vil kombinere tradisjonelle aspekter fra politserie genren med atmosfæren fra det antikke Roma og sette fokus på at det midt i Romas dekadente samfunn finnes det en mann som er villig til å slåss for å opprettholde den gode moralen.

Så gjenstår det å se om tv-selskapene faller for pilot og kjøper flere episoder eller om det blir en engangsforetredelse. For å gjenskape Romas magi og storslåtte arkitektur til en liten tv-skjerm er i seg selv en utfordring.