Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Nyskapende norsk nettportal må bli bedre

Logg deg rett inn i historiebøkene.

INNVANDRING: I kapittelet «Kvinner med innvandrerbakgrunn» står det mye om maten og været, men lite om patriarkatet og religionen. Bildet er fra demonstrasjon i Oslo mot publiseringen av Muhammed-tegningene i 2006. Foto: OLE C.H. THOMASSEN
INNVANDRING: I kapittelet «Kvinner med innvandrerbakgrunn» står det mye om maten og været, men lite om patriarkatet og religionen. Bildet er fra demonstrasjon i Oslo mot publiseringen av Muhammed-tegningene i 2006. Foto: OLE C.H. THOMASSEN Vis mer

Visste du at det i vikingtida bare bodde 70 000-80 000 mennesker i det området som i dag er Norge, at Bergen på 1400-tallet var Nordens største by- og den farligste? Eller at 13 prosent av den norske befolkningen i 2013 var innvandrere?

Du skal nok ha historiekunnskaper over gjennomsnittet for å svare ja. Alle vi andre- og ikke minst elever i videregående skoler, studenter og lærere- vil ha stor nytte av den nye nettportalen Norgeshistorie.no som nylig åpnet i regi av Universitetet i Oslo med Øystein Lydik Idsø Viken som fagredaktør. Prosjektet ble igangsatt 2011 med økonomisk støtte fra UiO og stiftelsen Fritt Ord.

Den opprinnelige tidsplanen innebar lansering i forbindelse markeringen av grunnlovsjubileet 2014. Men forsinkelser med den digitale formidlingen førte til at premieren måtte utsettes til fredag 4. desember; da kunne endelig kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen forkynne det glade budskap: En nettportal er oss født, og gitt som en gave til alt folket.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR**

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR** 66 kr/mnd i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?