Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nyter A4-livet

«Big Brother»-paret Ramsy og Anne Mona Suleiman er lykkelige sammen med Ramona (2 1/2) i Ålesund. For dem er A4-livet blitt en velsignelse.

OSLO/ÅLESUND (Dagbladet):

-  «Big Brother» var en helt fantastisk opplevelse, og kjendisstatusen var morsomt for en periode. Men etter hvert ble det bare utrolig slitsomt, forteller de to reality-pionerene fra den første sesongen med «Big Brother».

Vanlig liv i Ålesund

Det tok ikke lange tiden etter at de to møttes i bunkersen på Fornebu i 2001 før ålesunderen Ramsy oppnådde et av målene for oppholdet: Det ble knulling!

Men det ble ikke bare med sengekosen. Anne Mona stoppet alle husbyggingsplaner med en forsmådd eks i Flekkefjord. Det ble «Big Brother»-bryllup og det ble også kjærlighetsbarn med tiden. Etter å ha vært gjennom et kjendishysteri uten sidestykke i norsk reality-historie, setter de nå enorm pris på å kunne leve et vanlig familieliv sammen med datteren Ramona i Ålesund.

Ekkelt

-  For meg tippet det nesten over noen ganger mens vi fortsatt bodde i Oslo, da jeg gikk gravid og i tiden etter at Ramona var født. Folk kunne ofte komme rett bort til meg og uten å spørre begynne å klemme på magen min, eller rive soveposen opp fra barnevogna og begynne å kysse og klemme på Ramona, sier Anne Mona til Dagbladet.

Hun mener mange følte og føler fortsatt at de eier en del av henne etter at hun har delt sitt privatliv fra bunkersen og i media.

Hun har blitt skremt av hvordan en del nordmenn forholder seg til reality-kjendiser.

Levende sirkus

Ektemannen Ramsy ble også småparanoid av alt hysteriet.

-  Jeg hadde aldri i mine villeste fantasier regnet med at det skulle ta sånn av. Jeg var jo rockestjerne og et levende sirkus i halvannet år etterpå, sier 27-åringen.

Han har masse gode minner å tenke tilbake på, men han er glad han hoppet av sirkuset før han møtte veggen helt.

-  Jeg var mer eller mindre sjuk det siste halve året fordi vi turnerte og festet hele tiden, fikk aldri hvilt ut. Det tok veldig på når folk hele tiden ville ha en bit av deg, mediene lette etter skandaler og fulle folk kom med spydigheter. Medaljen hadde naturligvis sin bakside, forteller Ramsy Suleiman.

Men ingen av de to angrer på at de deltok i realityshowet.

-  Jeg fikk jo mann, barn, hus og jobb i etterkant. Tror også jeg har blitt en sterkere person etter å ha gått gjennom alt det maset som oppstod etter vi slapp ut av bunkersen, sier Anne Mona.

Hun jobber i dag som kokk på kafeen «Ta det piano» og tar i tillegg noen vakter på et sykehjem i byen. Ramsy fullførte ingeniørstudiene i vår, og jobber i et Ålesunds-firma.

-  Oppmerksomheten savner vi ikke, bedyrer de begge to.

FAMILIEIDYLL: Ramsy og Anne Mona er glade for at de har flyttet til Ålesund og slått seg til ro med datteren Ramona.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media