Nyter tv-suksessen

Peter Krause nærmest svever etter suksessen med «Seks fot under». Tv-serien, som i kveld vises på NRK1, er nominert til 16 Emmy-priser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet): - Det er ingen andre familiedramaer som tar opp noe så avgjørende som vår eksistens på fjernsyn i dag. Det er tross alt noe de fleste av oss tenker på ofte, eller i alle fall bør ha et reflektert forhold til, sier Peter Krause til Dagbladet. Han er glad for å møte en norsk journalist, siden han er oppvokst i et norsk hjem, som han formulerer det, utenfor den «norske» byen Minneapolis i Minnesota. Begge hans foreldre har norsk avstamning, men selv har han aldri besøkt Norge, innrømmer han.

Tvilte aldri

Det får han neppe mulighet til å gjøre med det første, heller. Publikum på begge sider av Atlanteren ser ikke ut til å få nok av den kritikerroste serien, som handler om livet til dem som arbeider ved et familiedrevet begravelsesbyrå i Los Angeles.

Mange stusser over denne settingen for en tv-serie. Men kritikere og andre som har fulgt serien, ikke minst seriens skuespillere, er ikke overrasket over at Alan Balls serie fungerer så godt.

- Jeg hadde umiddelbar tro på serien etter å ha lest de første manuskriptene, fortsetter Krause.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer