Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nytt artistslipp til Øya

Blant annet Håkan Hellstrøm, Lykke Li og Janelle Monáe.

KOMMER TIL ØYAFESTIVALEN: Håkan Hellstrøm. Foto: Hans A. Vedlog
KOMMER TIL ØYAFESTIVALEN: Håkan Hellstrøm. Foto: Hans A. Vedlog Vis mer

Svenskene Håkan Hellstrøm og Lykke Li, samt den amerikanske R&B-artisten Janelle Monáe, spiller alle på Øyafestivalen til sommeren. Samtlige sto på den samme festivalens program også i 2008.
 
Men mye har skjedd siden da. Håkan Hellström har gitt ut sitt sjette album, som enkelte anmeldere hevder er hans beste så langt. Lykke Li har sakte, men sikkert bygget et renomme utenfor de særeste indiekretsene.

Og Janelle Monáe, som aldri hadde spilt en konsert utenfor USA da hun var i Middelalderparken for tre år siden, har albumdebutert, fått Grammy-priser og blitt en vaskeekte superstjerne.

KOMMER TIL ØYAFESTIVALEN: Janelle Monae. Foto: Scanpix/AP
KOMMER TIL ØYAFESTIVALEN: Janelle Monae. Foto: Scanpix/AP Vis mer

- I sommer gjør hun en konsert i Norge og den er i Middelalderparken, skriver festivalen i en pressemelding.

Øya har også booket stavangerbandet Tôg, kjent for radiohiten «Sansen» og platedebutanter i mars. Fra før av har Øyafestivalen sikret seg blant andre Pulp, Fleet Foxes og The Jayhawks.

KOMMER TIL ØYAFESTIVALEN: Lykke Li. Foto: Sigurd Fandango
KOMMER TIL ØYAFESTIVALEN: Lykke Li. Foto: Sigurd Fandango Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling