Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nytt barn og ny CD

Madonna (41) er svanger med både barn og nytt album. Allerede i dag kan du høre utdrag fra den kommende singelen «Music» på Internett.

- Dette albumet har med elementer fra alle sider av livet mitt, sier popstjernen, kultfiguren og sceneartisten Madonna i augustutgaven av The Face.

Først 21. august er singelen i salg, men i dag kan du høre 30 sekunder av en av årets mest forhåndsomtalte singler på www.warnermusic.no .

Cowboyvideo

Videoen fra singelen som bærer det samme navnet som albumet, er også like rundt hjørnet.

Her får vi møte en cowboyaktig, men glamorøs Madonna med massevis av humor - ikke minst takket være det engelske komifenomenet «Ali G» med sin punjabiengelsk.

Madonna har igjen satset på den svenske videokongen Jonas Åkerlund, som også fikk priser for hennes «Ray of Light».

Sjekket sikkerheten

Før den nye CD-en kommer 18. september, skal imidlertid Madonna føde sitt andre barn. Hun har termin i månedsskiftet august/september og tror det blir en gutt.

Madonna har forsikret seg om at sykehuset i Los Angeles har gode sikkerhetsrutiner. Ifølge kilder ved sykehuset er det laget spesielle pass til de få utvalgte som skal få være til stede ved fødselen.

- Nå håper vi bare at alt går bra når veene begynner, sier en kilde ved sykehuset.

  • Mens popstjernen Madonna er en suksess, er filmstjernen Madonna en fiasko. «The Next Best Thing», som nå er aktuell på kino her til lands, har fått en mildest talt laber mottakelse.
FAMILIETUR: Mamma Madonna på handletur i Los Angeles sammen med datteren Lourdes (3) og kjæresten Guy Ritchie.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media