Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nytt bilde røper skuespillerne i «Star Wars»-spinoff

Filmingen av den nye Han Solo-filmen er i gang. 

ROLLEBESETNINGEN: Den nye filmen om Han Solo blir en frittstående film fra «Star Wars»-universet. Woody Harrelson, Chris Miller, Phoebe Waller-Bridge, Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Joonas Suotamo, Phil Lord og Donald Glover er blant skuespillerne. Foto: Lucasfilm
ROLLEBESETNINGEN: Den nye filmen om Han Solo blir en frittstående film fra «Star Wars»-universet. Woody Harrelson, Chris Miller, Phoebe Waller-Bridge, Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Joonas Suotamo, Phil Lord og Donald Glover er blant skuespillerne. Foto: Lucasfilm Vis mer

(Dagbladet): Tirsdag offentliggjorde produksjonsselskapet Lucasfilm det første bildet fra produksjonen av den kommende filmen om «Han Solo».

Filmen vil bli en frittstående film fra «Star Wars»-universet, og skal ifølge Disney omhandle hvordan karakteren ble en smugler, tyv og skurk. Filmingen startet mandag, skriver Mashable.

Alden Ehrenreich spiller hovedrollen i filmen, som også har Donald Glover, Woody Harrelson, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo, Thandie Newton og Emilie Clarke på rollelisten.

Han og Chewbaccas historie

sin egen nettside skriver Lucasfilm at Joonas Suotamo vil spille rollen som Chewbacca, mens Donald Glover portretterer Lando Calrissian. Filmen vil fortelle Han og Cewbaccas historie om hendelser som fant sted før handlingen i den første «Star Wars»-filmen fra 1977.

Filmen vil ha premiere i USA i mai, men det er foreløpig uklart når den får premiere i Norge.

Manus er skrevet av Lawrence og Jon Kasdan, mens Chris Miller og Phil Lord, som er best kjent for «Lego-filmen», har regien.

- Det er ikke annet enn et mirakel når vi ser så inspirerte folk fra hele verden, med så unike stemmer, komme sammen kun for å lage kunst. Vi kommer ikke på noe morsomt å si, for vi er bare veldig rørt, og føler oss veldig heldige, sier Miller og Lord i en uttalelse på starwars.com.

Andre frittstående film

Dette blir den andre frittstående «Star Wars»-filmen, siden «Rogue One» hadde premiere på kino i desember 2016.

«Rogue One» tar for seg den strabasiøse og umulige ferden til en gjeng rebeller som ønsker å stjele planene for masseødeleggelsesvåpenet Dødsstjernen.

Handlingen foregår i tidsrommet mellom filmene «Star Wars Episode III: Sithene tar hevn» og «Star Wars Episode IV: Et nytt håp».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media