Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nytt eventyr

Mannen bak Ringenes Herre kaster seg over King Kong.

Til tross for et tilsynelatende endeløst arbeid med Ringenes Herre, har Peter Jackson ikke mistet motet. Når den tredje og siste Tolkien-filmatiseringen er lansert skal han kaste seg over nok en klassiker, melder Hollywood Reporter.

Det er King Kong som står på ønskelista. Eventyret om kjempegorillaen er filmatisert flere ganger, men aldri med dagens animasjonsmuligheter.

Jackson begynner arbeidet med filmen The Return og King Kong i desember. Den baseres i stor grad på originalmanuskriptet fra 1933, hvor kjempegorillaen som er fanget i villmarken hentes til siviliasjonen hvor den møter sin tragiske skjebne.

Hvis alt går etter planen blir det premiere i 2005.

APE: Peter Jackson vil lage en ny versjon av klassikeren King Kong.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling