Nytt «Grand Theft Auto» allerede før jul i år?

Ryktene svirrer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): «Grand Theft Auto IV» kom ut før sommeren i fjor, og endte opp med å bli et av de mestselgende spillene i løpet av fjoråret.

Det er derfor ikke overraskende at utvikleren Rockstar nå ryktes å være igang med en oppfølger, som kan være på plass i butikkhyllene allerede før jul i år, skriver bladet Game Informer ifølge nettstedet PSU.

Det skal dreie seg om et helt nytt «GTA»-spill, og ikke en utvidelse slik som det kommende «The Lost and Damned», som dukker opp eksklusivt på Xbox 360 den 17. februar. I løpet av året skal det også komme enda en «GTA IV»-utvidelse til Xbox 360, kun tilgjengelig via nedlasting.Ifølge Game Informer skal det nye «GTA»-spillet følge tradisjonen vi har sett tidligere i serien, der vi tas med til en annen by, gjerne også i en annen tid og med en annen hovedperson.

«GTA III» ble i sin tid fulgt av spillene «GTA: Vice City» og «GTA: San Andreas», som kom henholdsvis ett og tre år etterpå.- Vi venter at det kommende spillet vil ta etter tidligere «GTA»-spill og bruke en undertittel som det for eksempel «GTA: San Andreas» gjorde. Tokyo er en mulig setting for spillet, men detaljer er så og si ikke-eksisterende, skriver Game Informer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer