Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nytt «Hitman»-spill

Agent 47 vender tilbake.

 • Alt om spill!
 • Spillblogg
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): Eidos annonserte i dag en oppfølger i den populære «Hitman»-serien.

  Spillet, som kommer ut på PlayStation 2, Xbox og PC til våren, skal hete «Hitman: Blood Money». Nok en gang får vi altså møte den iskalde og effektive leiemorderen Agent 47.

  Flere av agentene i Agent 47s byrå ICA blir systematisk eliminerte, og alt tyder på at et enda større og mektigere morderbyrå har entret det lyssky markedet.

  Ordner opp


  Agent 47 mister nok en gang kontakten med ICA, og ettersom han frykter at han er neste mål for det rivalisernde firmaet, reiser han til USA for å ordne opp på egenhånd.

  I spillets gang blir du betalt med penger for hvert drap du utfører, og hvordan du bruker disse pengene vil ha mye å si for spillets gang. Pressemeldingen kan melde om at dette vil bli den mest brutale og realistiske simulatoren av livet som en leiemorder til nå - på godt og vondt.

  Ny spillmotor


  Det er det danske spillfirmaet Io-Interactive som utvikler «Hitman»-serien, og med dette har de klart å sette Danmark på kartet i spillsammenheng.

  - Mye tid og krefter har vært brukt på å lage en ny versjon av spillmotoren Glacier, som lar oss implementere mange nye og spennende ting i spillet. Kvaliteten på grafikken og AI\'en overgår selv våre egne forhåpninger, og når dette blir kombinert med en oppslukende historie og introduksjonene av et par spennende figurer, er vi sikre på at «Blood Money» blir det beste Hitman-spillet til dags dato, skryter Janos Flösser i Io-Interactive i en pressemelding.

  «Hitman: Blood Money» har allerede fått en egen hjemmeside, som du kan se her.

HAR OVERSIKT:</B> Som en kollega her på Dagbladet.no akkurat uttalte: «Ethvert spill med snikskytter-rifler er kult». Han vil nok like «Hitman: Blood Money».
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media