SLEAZE: Larry vender tilbake, i hvert fall nevøen hans. Med i spillet er blant annet Carmen Electra.
SLEAZE: Larry vender tilbake, i hvert fall nevøen hans. Med i spillet er blant annet Carmen Electra.Vis mer

Nytt hjem for Leisure Suit Larry

Spillet kommer til våren.

Da Vivendi Universal Games (som eide Sierra) og Activision slo seg sammen var det en haug av spill som gikk en usikker fremtid i møte.

Mange av disse har for lengst fått nye utgivere (som «World in Conflict», «Chronicles of Riddick», «Brütal Legend» og «Ghostbusters»), og nå er et nytt spill sikret utgivelse.

Dette er «Leisure Suit Larry: Box Office Bust», som skal gis ut av Codemasters denne våren. Spillet er under utvikling hos britiske Team 17 (skaperne av «Worms»), og kommer til Xbox 360, PS3 og PC.

Denne gangen er gode, gamle Larry Laffer blitt en storkar i filmindustrien. Men han er overbevist om at et rivaliserende studio har en spion i rekkene hans, og sender nevøen sin, Larry Laffer, over dit for å undersøke saken.

Du spiller Larry Lovage, som må utforske en åpen verden full av minispill og sexy jenter (spilt av berømtheter som Carmen Electra og Shannon Elizabeth), delta i en haug av parodier på klassiske filmer, samt leke regissør og skape dine egne mesterverk.

Det er ukjent om Codemasters kun har overtatt utgivelsesrettighetene for «Box Office Bust», eller om de har sikret seg alle «Leisure Suit Larry»-rettighetene. I så fall kan det bli spennende å se om Activision Blizzard vil vurdere å selge ut andre gamle Sierra-franchiser som de ikke benytter seg av.

Mer informasjon om «Leisure Suit Larry: Box Office Bust» finner du hos Codemasters.

Denne saken er levert fra vår samarbeidspartner Gamer.no.

WEAR RUBBER: Slik så det første Larry-spillet «Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards» ut.
WEAR RUBBER: Slik så det første Larry-spillet «Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards» ut. Vis mer