Nytt hjem for Leisure Suit Larry

Spillet kommer til våren.

SLEAZE: Larry vender tilbake, i hvert fall nevøen hans. Med i spillet er blant annet Carmen Electra.
SLEAZE: Larry vender tilbake, i hvert fall nevøen hans. Med i spillet er blant annet Carmen Electra. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Vivendi Universal Games (som eide Sierra) og Activision slo seg sammen var det en haug av spill som gikk en usikker fremtid i møte.

Mange av disse har for lengst fått nye utgivere (som «World in Conflict», «Chronicles of Riddick», «Brütal Legend» og «Ghostbusters»), og nå er et nytt spill sikret utgivelse.

Dette er «Leisure Suit Larry: Box Office Bust», som skal gis ut av Codemasters denne våren. Spillet er under utvikling hos britiske Team 17 (skaperne av «Worms»), og kommer til Xbox 360, PS3 og PC.Denne gangen er gode, gamle Larry Laffer blitt en storkar i filmindustrien. Men han er overbevist om at et rivaliserende studio har en spion i rekkene hans, og sender nevøen sin, Larry Laffer, over dit for å undersøke saken.

Du spiller Larry Lovage, som må utforske en åpen verden full av minispill og sexy jenter (spilt av berømtheter som Carmen Electra og Shannon Elizabeth), delta i en haug av parodier på klassiske filmer, samt leke regissør og skape dine egne mesterverk.Det er ukjent om Codemasters kun har overtatt utgivelsesrettighetene for «Box Office Bust», eller om de har sikret seg alle «Leisure Suit Larry»-rettighetene. I så fall kan det bli spennende å se om Activision Blizzard vil vurdere å selge ut andre gamle Sierra-franchiser som de ikke benytter seg av.Mer informasjon om «Leisure Suit Larry: Box Office Bust» finner du hos Codemasters.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer