Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nytt magasin i morgen

Dagbladet ønsker deg God torsdag!

«TORSDAGSBARN»: Her ser vi personene bak Dagbladets nye magasinsatsing, God torsdag! Fra venstre Gunn Magerholm, Camilla Aarsrud, Ane Teksum Isbrekken, Jan Iversen, Trude Ringheim, leder Vigdis Alver, kulturredaktør Jo Randen, Tora Larsen Morset og reportasjeleder Tone Vassbø. 
Foto: Jacques Hvistendahl
«TORSDAGSBARN»: Her ser vi personene bak Dagbladets nye magasinsatsing, God torsdag! Fra venstre Gunn Magerholm, Camilla Aarsrud, Ane Teksum Isbrekken, Jan Iversen, Trude Ringheim, leder Vigdis Alver, kulturredaktør Jo Randen, Tora Larsen Morset og reportasjeleder Tone Vassbø. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer

Avishuset Dagbladet satser offensivt på digitale plattformer, men øker samtidig fokuset på papiravisa.

- God torsdag! er et nytt glanset magasin som følger med Dagbladet hver torsdag, sier leder Vigdis Alver.

For kvinner...og menn Magasinet, som vil ha fra 40 sider og oppover på høykvalitetspapir, retter seg særlig mot kvinner. En hovedstolpe er helse, trening, velvære, moter, shopping, reise og mat, en annen er en guidende sak hentet fra tematiske områder som coaching, samliv, psykologi og kosthold. Ukentlig presenteres en sterk og løftende historie med Dagblad-brodd. Det blir også møter med mennesker i intervjuform.  

- God torsdag! retter seg særlig mot kvinner, men vi tror også mannlige lesere vil finne interessant stoff i magasinet, sier kultur- og magasinredaktør Jo Randen.

Det første God torsdag!-magasinet har et stort intervju med Isabella Martinsen, den tidligere værdama i TV2, sesongaktuelt motestoff og en neglelakktest. Lotte på 450 gram Det nye magasinet byr også på en nær reportasje om foreldrene til lille Lotte, som veide 450 gram da hun ble født — samt tips, råd og guiding.

- Dagbladets nye magasin skal være et pustehull på torsdager og skal gi glede og overskudd, sier Vigdis Alver.

Avisledelsen legger vekt på at God torsdag! supplerer — og ikke erstatter — de eksisterende magasinene. Tommelen opp Kulturredaktøren påpeker at dette er en offensiv satsing fra Dagbladets side, som han er overbevist om at leserne vil sette pris på.

- Tommelen opp for Dagblad-pila — som peker oppover, sier God torsdag!-leder Vigdis Alver.

Dette nye redaksjonelle framstøtet mot leserne skal bidra til å styrke Dagbladet i løssalgsmarkedet.

- VG er vår hovedkonkurrent, så dette er enda en god grunn til å velge Dagbladet, sier Randen.
Dagbladet i vekst Administrerende direktør Terje Wibe er strålende fornøyd med at Dagbladet har fått et nytt glanset magasin.

- Det er ekstremt sterkt og gledelig at vi i Dagbladet igjen går foran og lanserer et nytt magasin, i ei tid hvor de fleste norske papiraviser har fokus på å redusere sine tilbud til leserne, sier Wibe.

Dagbladet er i dag en av de få papiravisene som er i vekst.

- Med denne lanseringen får vårt økende antall lesere nok en god grunn til å velge oss. Vi gleder oss til å lansere det som forhåpentligvis for mange nordmenn blir et fast innslag i deres leservaner på torsdager, sier Terje Wibe.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media