Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nytt «Medal of Honor»-spill på vei

Skal bli en mer åpen spillopplevelse.

(Dagbladet.no): Electronic Arts kunngjorde i dag at de (ikke overraskende) jobber på et nytt spill i «Medal of Honor»-serien.

Som tidligere vil vi få en virtuelt nærblikk på den andre verdenskrig, og denne gangen følger vi handlingen gjennom øyene til menig Boyd Travers i det 82. flybårne kompani.

Åpent landskap

Derav navnet på spillet, «Medal of Honor Airborne». Hvert oppdrag begynner med at du slippes i fallskjerm bak fiendenes linjer, der du får mulighet til å velge riktig landingspunkt ved å styre fallskjermen etter å ha dannet deg et overblikk over aksjonen fra lufta.

Hva som skjer etter landing, avhenger av området du velger deg som landingsplass. Hele bakkeområdet vil være åpent, og forhåpentligvis vil dette føre til at spillet ikke blir like lineært som tidligere spill i serien.

Nestegenerasjons

Spillet vil foregå i Europa, fra begynnelsen på Sicilia til store avgjørende slag i Tyskland.

- «Medal of Honor Airborne» er et steg i en ny retning for spillserien. Samtidig som vi integrerer nestegenerasjons-teknologi i alle områder av spillet, introduserer vil innovative ideer som vil omdefinere serien og sjangeren, forteller produsent Patrick Gilmore i en pressemelding i dag.

SOLDATER FRA OVEN: Dette er et bilde hentet fra åpningssekvensen i «Medal of Honor Allied Assault Spearhead» - vi er blitt sluppet ut i fallskjerm i spillserien tidligere også. Men aldri før har man bestemt hvor man vil lande, og aldri før har spillet vært så åpent som vi loves det vil være i «Medal of Honor Airborne». Foto: EA
SOLDATER FRA OVEN: Dette er et bilde hentet fra åpningssekvensen i «Medal of Honor Allied Assault Spearhead» - vi er blitt sluppet ut i fallskjerm i spillserien tidligere også. Men aldri før har man bestemt hvor man vil lande, og aldri før har spillet vært så åpent som vi loves det vil være i «Medal of Honor Airborne». Foto: EA Vis mer

Dette blir det første spillet i serien som kommer til Xbox 360 og PlayStation 3, men også eiere av PlayStation 2, Xbox og PC kan få med seg spillet når det slippes neste vinter - ingen støtte for Nintendo, med andre ord.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling