Nytt millionspill på NRK

Om to uker lanserer Norsk Tipping sitt nye pengespill Joker. Også dette spillet avgjøres på direkten på NRK.

Det nye spillet dukker opp på TV-skjermen hver lørdag etter Lotto-trekninga på NRK 1. Første omgang blir lørdag 27. mai.

- Joker er et enkelt tilleggsspill hvor deltakerne har mulighet til å vinne på spillerkortene sine, sier Rita Helgesen i Norsk Tipping til NTB.

I dag har Norsk Tipping 2,1 millioner spillerkort registrert i sin database, men tippeselskapet har ingen formening om hva Joker-omsetningen kan komme opp i. Innsatsen per gang i Joker-spillet er 20 kroner og det opereres med tre premiegrupper.

Førstepremievinneren kontaktes per telefon og opptrer i dialog med programlederen. Den heldige har mulighet til å høyne gevinsten sin ved å gjette om tilfeldig uttrukne tall er høyere eller lavere enn sifrene i en tallrekke spilleren får tildelt.

Joker kommer i tillegg til både Lotto, Vikinglotto, Extra og Kjempeflax på NRKs sendeplan. Av disse spillene var Lotto klart mest populært i fjor. Da ble det spilt Lotto for nesten 3,5 milliarder kroner i Norge. Vikinglotto var nest mest populært med 1,1 milliarder, mens Extra hadde en omsetning på 736 millioner.