Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nytt møte med vampyrjeger Buffy

Men uten Joss Whedon?

NY START FOR «BUFFY»: Disse fjesene, med Sarah Michelle Gellar i tet, vil ikke bli å se i den kommende «Buffy»-filmen.
NY START FOR «BUFFY»: Disse fjesene, med Sarah Michelle Gellar i tet, vil ikke bli å se i den kommende «Buffy»-filmen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet.no): At vampyrer tross sin kompleksitet stråler i glansen fra Hollywoods filmlamper, er det ingen tvil om. Med filmer som «Twilight» og serier som «True Blood» er blodsuging på sett og vis blitt en glamorøs affære.

Derfor er det ikke overraskende at Hollywood Reporter nå melder at vi kan forvente oss en ny «Buffy»-film.

Filmen skal mest av alt være en nyinnspilling av den originale «Buffy»-filmen fra 1992, og vil på nytt bli regissert av Fran Rubel Kuzui og hennes ektemann Kaz Kuzui.

Joss Whedon, som i sin tid skrev manuset til «Buffy», er imidlertid ikke med i denne omgang. Filmen vil heller ikke ha noe sammenheng med den populære tv-serien som kom etter filmen, noe som også betyr at kjente skikkelser som Angel, Willow, Xander og Spike ikke vil være med.

Ekteparet Kuzui ønsker ifølge Hollywood Reporter å gi «Buffy»-historien en helt ny start, ikke ulikt det J.J. Abrams nå har gjort med «Star Trek»-filmen.

Selv om det ikke er helt utelukket at Whedon kan bli involvert i «Buffy»-filmen på et senere tidspunkt, er det allerede mange fans av ham som reagerer med internett-sinne over tanken på en «Buffy» uten Whedon, som i stor grad har formet figuren til det hun er nå.

MULIGENS IKKE MED: Mannen som har fått æren for «Buffy»s popularitet, Joss Whedon, er foreløpig ikke aktuell når det nå skal lages en ny «Buffy»-film. Her flankert av vampyrer under innspillingen av siste episode av «Buffy the Vampire Slayer-serien. Foto: AP Photo/Damian Dovarganes/SCANPIX
MULIGENS IKKE MED: Mannen som har fått æren for «Buffy»s popularitet, Joss Whedon, er foreløpig ikke aktuell når det nå skal lages en ny «Buffy»-film. Her flankert av vampyrer under innspillingen av siste episode av «Buffy the Vampire Slayer-serien. Foto: AP Photo/Damian Dovarganes/SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!