Nytt naken-sjokk for Aqua-Lene

Aqua-Lene kjemper både mot publisering av ekte og falske nakenbilder av henne. Nå er også nye falske nakenbilder av popdronningen lagt ut på nettet, men hun er langt fra alene. Flere Hollywood-stjerner samler seg nå mot de falske nakenbildene på Internett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nakenfotografen blir anmeldt

Også flere nettsteder reklamerer med at de har nakenbilder av den svensk-norske toppmodellen Vendela Kirsebom.

Maktesløse

- Men det er nesten en håpløs jobb å bli kvitt bildene på nettet. Får vi stengt en side, kommer en ny side på nettet dagen etter. Vi står maktesløse i kampen mot netthaiene, sier Mika Kjellsberg, sjef i det anerkjente svenske modellbyrået Mika's, og som blant andre har Vendela Kirsebom i sin modellstall.

Kirsebom og Aqua-Lene lider samme skjebne som en rekke andre modeller og kjendiser: Flere nettesteder hevder at de har bilder av Madonna, Spice Girls, Helena Christensen, Bo Derek og mange flere superstjerner.

Den svenske modellen Victoria Silverstedt, som i fjor ble «Playmate of the year» i Playboy, er også misbrukt på nettet. Hun har nå engasjert advokater i USA for å bli kvitt sidene.

Fikk erstatning

Aqua-Lene og hennes manager, John Aagaard, er også lei av nettmisbruket. Manager Aagaard har allerede sendt flere henvendelser til nettstedet om å snarest fjerne bildene samt Lenes navn og Aquas logo. Hvis ikke dette skjer, truer Aagaard med søksmål. Foreløpig ligger bildene på nettet, men manageren har lykkes med søksmålstrusselen tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer