Nytt naken-sjokk for Aqua-Lene

Aqua-Lene kjemper både mot publisering av ekte og falske nakenbilder av henne. Nå er også nye falske nakenbilder av popdronningen lagt ut på nettet, men hun er langt fra alene. Flere Hollywood-stjerner samler seg nå mot de falske nakenbildene på Internett.

Nakenfotografen blir anmeldt

Også flere nettsteder reklamerer med at de har nakenbilder av den svensk-norske toppmodellen Vendela Kirsebom.

Maktesløse

- Men det er nesten en håpløs jobb å bli kvitt bildene på nettet. Får vi stengt en side, kommer en ny side på nettet dagen etter. Vi står maktesløse i kampen mot netthaiene, sier Mika Kjellsberg, sjef i det anerkjente svenske modellbyrået Mika's, og som blant andre har Vendela Kirsebom i sin modellstall.

Kirsebom og Aqua-Lene lider samme skjebne som en rekke andre modeller og kjendiser: Flere nettesteder hevder at de har bilder av Madonna, Spice Girls, Helena Christensen, Bo Derek og mange flere superstjerner.

Den svenske modellen Victoria Silverstedt, som i fjor ble «Playmate of the year» i Playboy, er også misbrukt på nettet. Hun har nå engasjert advokater i USA for å bli kvitt sidene.

Fikk erstatning

Aqua-Lene og hennes manager, John Aagaard, er også lei av nettmisbruket. Manager Aagaard har allerede sendt flere henvendelser til nettstedet om å snarest fjerne bildene samt Lenes navn og Aquas logo. Hvis ikke dette skjer, truer Aagaard med søksmål. Foreløpig ligger bildene på nettet, men manageren har lykkes med søksmålstrusselen tidligere.

I mars hevdet nettstedet Phunk Brothers med base i USA at de hadde bilder av Aqua-Lene mens hun hadde sex med en mann. Bildene var også denne gang i høyeste grad falske - og selskapet krøp til korset: Bildene ble fjernet umiddelbart og Aqua-Lene fikk erstatning.

Falske bilder

De aller fleste såkalte nakenbildene på Internett er falske. Dette gjelder også de siste bildene som et nettsted hevder er av Aqua-Lene.
Bildene er åpenbart ikke av Lene Nystrøm, og er enkle å gjennomskue. Et bilde av Lenes hode er satt opp på en annen kvinnes kropp på en måte som viser at det er en montasje.

Utbredt

Misbruket av kjendiser på Internett er utbredt. Kronprinsesse Victoria og Carola Sögaard har vært utnyttet på nettet på liknende måte. Hollywood-stjernene Michelle Pfeiffer, Sharon Stone, Goldie Hawn og en rekke andre kjente kvinner har imidlertid fått nok, og varsler rettssak om ikke dette stopper.

Noen menn, deriblant Sylvester Stallone, Brad Pitt og Arnold Schwarzenegger, poserer også ufrivillig nakne på nettet.

- Disse bildene er forferdelige og det føles som en inntrenging i privatlivet. Dette skal ikke få fortsette, dundrer den kjente skuespilleren Sharon Stone gjennom sin talsperson. Nå akter hun å komme nettmisbruket til livs.

ALDRI FRED:<7B> Lene Nystrøm må finne seg i lett av vært som superkjendis, men nå har hun fått nok.