Nytt «Need for Speed»-spill på vei

Stikk av fra politiet i «Most Wanted».

(Dagbladet.no): Det kommer ikke som noen bombe at Electronic Arts planlegger en oppfølger i «Need for Speed»-serien - spesielt de siste «Underground»-spillene har solgt som varmt hvetebrød (og mer til).

I november kommer oppfølgeren, melder EA i dag. Spillet skal hete «Need for Speed: Most Wanted», og som navnet antyder involverer det politijakter i høyt tempo.

I tråd med tidligere spille får du også oppleve ulovlig gateracing med trimming av biler i stor skala.

For å bli mer kjent i undergrunnsverden må du stadig bygge et bedre rap sheet - på denne måten kommer du høyere opp på den såkalte svartelista med påfølgende ære og trøbbel hos politiet.

Som i «Need for Speed Underground 2» vil det hele foregå i et åpent landskap. La oss håpe at det blir større muligheter for interaksjon med omgivelsene i neste omgang ...

I pressemeldingen røper EA at «Most Wanted» blir tilgjengelig til en nestegenerasjons spillkonsoll i tillegg til PlayStation 2, Xbox, GameCube, Nintendo DS, Game Boy Advance, PlayStation Portable og PC.

Hvilken konsoll snakker de om? Jeg satser en hundrings på at det er oppfølgeren til Xbox. Det betyr også at konsollen lanseres i tid til spillreleasen i november ...