Nytt og mørkt fra Harry Potter

Se den nye traileren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sist så vi Harry Potter ta toget på Lesja. Denne gangen er det en mørk og effektfull trailer filmselskapet har klippet sammen for å erte opp publikum før premieren i sommer.

Mørkt skoleår
«Harry Potter og Halvblodsprinsen» følger trollmannslærlingen i sitt sjette skoleår ved skolen Galtvort, og er basert på forfatter J.K. Rowlings bok ved samme navn.

I tillegg til Potters mer allment utbredte problemer relatert til tenårene og damer, utforsker plottet videre krigen mot den mørke siden og hans nemesis, fyrst Voldemort.

I boka må Harry hjelpe Albus Humlesnurr med å rekruttere en ny lærer, han må takle nye oppgaver som blant annet kaptein for rumpeldunk-laget i tillegg til at dette skoleåret blir et mørkt år for magisamfunnet med stadig verre kamper mot Voldemort og nok et tragisk dødsfall.

Mørk trailer
Den forrige filmen, «Harry Potter og Føniksordenen», var klart den mørkeste og skumleste, og den inneholdt mer dialog og fokusering på døden enn tidligere.

Trailer nummer to fra «Harry Potter og Halvblodsprinsen» går langt for å overbevise oss om at den retningen fortsetter, og bærer bud om at dette ikke er en film for de aller minste.

- Jeg kjente en gutt for mange år siden, som tok alle de gale valgene, sier Humlesnurr i åpningen, og setter dermed tonen for resten av traileren som handler om å huske tilbake, til den gangen Voldemort var gutten og tenåringen Tom Venster.

Hva forventer du deg av filmen? Er vi leie av Harry Potter nå, eller tåler vi flere filmer? Frykter du for mye effekter, slik at historien drukner helt?  Se traileren og si din mening i kommentarfeltet under artikkelen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer