OL på Discovery:

Nytt OL-fjes

Tre programlederpar skal lede OL-sendingene i Tokyo, men på grunn av pandemien må jobben gjøres i Oslo.

DEBUTERER: Vi har vært vant til å se ham som OL-utøver og de senere årene som programleder for «71 grader nord». I dag ble det kjent at Tom Stiansen skal lede OL-sendingene på TVNorge. Foto: TV Norge.
DEBUTERER: Vi har vært vant til å se ham som OL-utøver og de senere årene som programleder for «71 grader nord». I dag ble det kjent at Tom Stiansen skal lede OL-sendingene på TVNorge. Foto: TV Norge. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tom Stiansen skal for første gang være programleder for OL-sendingene. Han sier til Dagbladet at det er en skrekkblandet fryd, men at han gleder seg.

- Det er et herlig solid team, og det er veldig spennende å jobbe med sport. Jeg er veldig ydmyk av å få den muligheten gjennom Discovery.

Henrik Elvestad debuterer også som OL-programleder.

- Det er fantastisk gøy å være en del av denne gjengen. Jeg hviler meg hvert fall på Anne Rimmens eminente erfaring fra livesendinger og OL-kveld tidigere, sier Elvestad til Dagbladet.

Ny gjeng

Under torsdagens høstlansering til Discovery, ble programlederne for Discoverys OL-sendinger under OL i Tokyo offentliggjort.

Tre programlederpar skal lede folket gjennom sendingene. OL starter 23. juli, og varer til 8. august.

For sendingene på dagtid skal Carsten Skjelbreid og Anne Sturød lede sendingene. På ettermiddagen skiftes parene, og Susanne Jørstad Wergeland og Tom Stiansen tar over.

Kveldsprogrammene ledes av Anne Rimmen og Henrik Elvestad.

Nye roller

Kommunikasjonsrådgiver for Sport i TV Norge, Martin Hinsch, er veldig godt fornøyd med programlederne, og på spørsmål om hvorfor Elvestad, Rimmen, Sturød, Wergeland og Stiansen ble valgt svarer han:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.