Nytt par!

BERGEN (Dagbladet): I gjensidig beundring har de funnet hverandre. Elsa Lystad er slett ikke sikker på om hun vil klare å temme den rastløse tusenkunstneren fra Bømlo, men tar sjansen i sommerkabareten «En kraftig aften med Kenneth Sivertsen».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Teatersjef Bentein Baardson fra Den Nationale Scene har påtatt seg regien, som han gjorde med Sivertsens tidligere partner, Herborg Kråkevik, i Oslo.

- Vemodig

- Det ble en suksess for Herborg. Hun var fantastisk. Jeg innrømmer at det blir vemodig å gå på scenen uten henne i sommer, men dette blir noe helt annet. Nå kan vel jeg også ha godt av å bli styrt for en gang skyld. Bentein er en flink fyr som kan se ting utenfra, og som er åpen for innspill, sier Kenneth Sivertsen til Dagbladet.

- Ja, Herborg og jeg blir som to forskjellige verdener. Kenneth kunne vært sønnen min. Jeg så ham to ganger i Ålesund nylig. Jeg faller for de vanvittige, burleske tingene han gjør, sier Elsa Lystad.

Hun ble kjent med det spesielle engasjementet i Bergen da hun i tre år spilte ved Den Nationale Scene på slutten av 70-tallet.

- Sprudler

- Engasjementet i denne byen er helt spesielt. Vi østlendinger er heller tilbakeholdne i forhold. Her sprudler menneskene. Damene reagerer med sterke uttalelser og lar seg ikke influere av rettssaker eller andre forhold hvis de liker politimesteren sin. Da sier de ifra, som når festspilldirektøren vil ta Bergenssangen fra dem. Og ekstra ille blir det hvis de ikke liker det de får se på scenen. Jeg håper det går bra for oss, sier Elsa Lystad.

- Jeg er en litt rar kar. I perioder kan jeg være arbeidsnarkoman, men andre tider er jeg lat. Det henger sammen med det jeg driver med, om jeg tenner på det eller ikke. Nå kjenner jeg tenningen, lover Kenneth Sivertsen.

Kabareten, med premiere på Hotel Norge sankthansaften, er i første omgang satt opp med fem uker, fram til 25. juli. Forfatterne Stig Holmås og Morten Lorentzen skriver tekstene.

Som Dagbladet nylig kunne melde har Elsa Lystad enda en mann som venter på henne. Fra 28. juli mønstrer hun på «svenskebåten» sammen med Harald Heide Steen jr.

SAMMEN: Elsa Lystad tar sjansen på «En kraftig aften med Kenneth Sivertsen» i Bergen i sommer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer