Nytt program under lupen

TVNorges «Mandagsklubben» har havnet under lupen til Statens Tobakkskaderåd, i selskap med «Du skal høre mye» på NRK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mediemogul med markedsmani

- Publikum har tipset oss om eksponering av et sigarettmerke i programmet, sier direktør Liv Urdal i Statens Tobakkskaderåd. Hun har allerede sendt brev til TVNorge der kanalen bes om en kommentar til at det i programmet 2. mars både ble røykt og at et navngitt sigarettmerke ble eksponert.

Hun avventer en tilbakemelding fra TVNorge, og unnlater ikke å gjøre oppmerksom på at nettopp programmet «Mandagsklubben» har vært ute i hardt vær før. I forrige runde ble programmet tatt av TVNorges sendeplan fordi det ble røykt, drukket og harselert på en måte kanalens ledelse ikke kunne gå god for.

Lasse Hallberg, administrerende direktør i mtv produksjon og produsent for «Mandagsklubben», benekter overfor Dagbladet at det er tatt en redaksjonell beslutning om at de medvirkende skal røyke.

- Programlederne røyker ikke, men våre gjester gjør som de vil. Vi har verken oppfordret gjester til å røyke eller hindret dem i det. Men programlederne... Det ser jo ikke bra ut om de røyker, sier Hallberg.

- Det gjorde de i forrige runde? - En av dem, kanskje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer