Jon Almaas og Erik Follestad

Nytt program

Vennskap og krangling i «71 grader Nord» ble til nytt program.

NY DUO: Jon Almaas og Erik Follestad ble noe uventet gode venner under fjorårets «71 grader Nord». Nå får de sitt eget TV-program. Foto: Disovery
NY DUO: Jon Almaas og Erik Follestad ble noe uventet gode venner under fjorårets «71 grader Nord». Nå får de sitt eget TV-program. Foto: Disovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mens de kavet seg fra Lindesnes mot Nordkapp under tøffe forhold i «71 grader Nord» for to år siden, utviklet det seg et nært og underholdende vennskap mellom Jon Almaas og Erik Follestad.

Det til tross for høylytt krangling underveis og en aldersforskjell på 22 år.

Nå skal de to kompisene sette vennskapsforholdet på den ultimate prøven, nemlig ekstrem oppussing i nytt TVNorge-program, skriver kanalen i en pressemelding.

Ny duo

- Å renovere et småbruk helt fra bunnen av kan kanskje virke som en uoverkommelig jobb for oss to, men min erfaring er at når noe ser ut som en veldig stor jobb, så er det egentlig ikke så ille når du brekker det ned til enkeltoppgaver og bare får ting gjort. Jeg er absolutt ikke sikker på at vi får til dette, men det blir sikkert lærerikt, sier Almaas.

Gjennom ti uker skal Follestad og Almaas bruke all sin tid på å få et småbruk i stand. Med Follestads bakgrunn som tømrer og Almaas’ sans for praktisk kunnskap, pirk og nøyaktighet, skal det litt særegne radarparet gyve løs på den lille gården.

Hobbyfikseren Jon er overbevist om at det meste lar seg ordne, mens fagmannen Erik er hakket mer skeptisk til arbeidsmengden som ligger foran dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer