Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nytt Rainbow-spill

Tom Clancy-serien får ny oppfølger.

 • Se bilder fra spillet
 • Spillblogg
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): Neste vår vil vi på nytt få ta rollen som Ding Chavez i anti-terrorstyrken Team Rainbow.

  Den populære spillserien «Rainbow Six», basert på Tom Clancys suksessbok med samme navn, får nemlig en ny oppfølger til Xbox, PlayStation 2 og PC.

  Team Rainbow blir i det kommende spillet sendt ut for å bekjempe terrorister - denne gangen truer de med å bruke biologiske våpen.

  Ikke nok med det. Når terrorangrepene blir rettet direkte mot anti-terrorstyrken, må de sørge for å redde seg selv før de kan redde andre.

  I «Rainbow Six 4» vil du i tillegg til Ding Chavez kunne spille snikskytteren Dieter Weber i en omfattende enspillerdel, og spillet vil dessuten ha en omfattende flerspillerdel.

  Spillet vil by på en oppdatert fysikkmotor med «tøydukke-effekt» (ragdoll physics), samt penere grafikk. I løpet av spillet vil du kunne bruke ti forskjellige anti-terrorspesialister, inkludert speidere, elektro-ingeniører og sprengningseksperter.

  Spillet blir utviklet ved to av Ubisofts studioer, Red Storm Entertainment og Ubisoft Montreal. Spillserien har allerede solgt mer enn 7,5 millioner kopier.

 • Se video fra spillet her.
<B>LAGARBEID:</B> I spillet må du sørge for å være dekket fra alle kanter.
<B>SNIKSKYTING:</B> Du vil også kunne spille som snikskytteren Dieter Weber, som må holde oppsyn med laget fra avstand - og redde dem fra alle farene i terrenget.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media