RATCHET & CLANK: Den dynamiske duoen kan være klar for nye eventyr. GamesCom-spillmessen i Köln senere i august kan gi oss bekreftelsen. (Insomniac/SCEE).
RATCHET & CLANK: Den dynamiske duoen kan være klar for nye eventyr. GamesCom-spillmessen i Köln senere i august kan gi oss bekreftelsen. (Insomniac/SCEE).Vis mer

Nytt Ratchet & Clank?

Hemmeligheten kan være avslørt.

||| En av nyhetene fra den store, europeiske spillmessen som det har vært knyttet mest forventninger til, handler om hva Insomniac Games har tenkt å presentere på GamesCom i Köln.

Utviklerne selv var ute tidligere denne uken og fristet med at de hadde en annonsering på trappene som ikke omhandler deres nye multiplattformtittel, som Electronic Arts skal gi ut på et senere tidspunkt.

«Alle» tok det derfor for gitt at vi endelig skulle få servert nyheter om skytespillet «Resistance 3», en oppfølger det har gått rykter om helt siden noen fotograferte på hemmelig grunn i forbindelse med en filminnspilling i fjor høst.

Der så vi «Resistance 3»-plakater i jumbostørrelse på settet til sci-fi-filmen «Battle: Los Angeles», som har planlagt premiere til neste år.

For all del; det kan fortsatt hende at «Resistance 3» blir formelt annonsert under GamesCom, men kanskje Insomniac også har med seg ytterligere nyheter i kofferten til Tyskland? 

Stemmeskuespiller David Kaye har nylig sladret om at han er involvert i et nytt Ratchet & Clank-spill, og han røper samtidig at han slettes ikke er sikker på at det blir Resistance-nyheter som lekker ut fra GamesCom først.

Det som gjør det hele litt ekstra kredibelt er at David Kaye både har stemmerolle i Resistance-spillene, og da i rollen som hovedpersonen, Nathan Hale. Og; han gir liv til roboten Clank i Ratchet & Clank-spillene.

I intervjuet med ShogunGamer sier han rett ut at han «ikke vet noe om Nathan Hales fremtidsplaner», men at «det alltid er noen interessante prosjekter som kommer ut fra Insomniac Games».

- Vi jobber for tiden med et nytt Ratchet & Clank, sier Kaye rett ut i intervjuet.

GamesCom starter 18. august. I løpet av fem dager i den tyske storbyen kommer Insomniac utvilsomt til å fortelle om sitt neste PlayStation 3-eksklusive spill.

Avtalen de har signert med EA gjelder en helt ny tittel, et spill som skal ut både til Xbox 360 og Sonys plattform. Insomniac har siden det første Ratchet & Clank i 2002, som kom ut til PlayStation 2, bygget en sterk plattformmerkevare for Sonys konsoller, både gjennom PSP-, PS2- og PS3-spill i denne serien. Den siste trilogien består av «Tools of Destruction» (2007), «Quest for Booty» (2008) og fjorårets «A Crack in Time».

Les hva Insomniac fortalte PressFire rundt den hittil siste Ratchet & Clank-tittelen, «A Crack in Time», i intervjuet vi gjorde med utviklerne i Finland på tampen av 2009.