Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nytt Rolling Stones-album på vei

Ti år etter siste utgivelse.

LAGER MER MUSIKK: Gitaristen i Rolling Stones, Keith Richards, bekrefter at et nytt album er på vei. Foto: NTB Scanpix
LAGER MER MUSIKK: Gitaristen i Rolling Stones, Keith Richards, bekrefter at et nytt album er på vei. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidlig neste år skal det legendariske bandet Rolling Stones ut på turné i Sør-Amerika. Deretter tar de turen til studio for å spille inn et nytt album, bekrefter 71 år gamle Richards.

- Det har seg slik at jeg var i London i forrige uke, og gutta og jeg møttes. Og ja, vi har nå definitive planer om å spille inn ny musikk, sier Richards.

Bandet der alle medlemmene er i 70-årene har vært aktive på scenefronten de siste årene, men nyutgivelser har de ikke brydd seg om siden albumet «A Bigger Bang» som kom i 2005.

Det albumet var også sjelden vare - det ble lansert åtte år etter forrige skive - «Bridges to Babylon». Stones-gutta ga imidlertid ut en splitter ny låt i 2012 - «Doom and Gloom» - men den var del av samleplaten «GRRR!».

Richards' kommentarer kom i New York der han er for å promotere sitt første nye soloalbum på 23 år. Albumet får tittelen «Crosseyed Heart» og legges ut for salg fredag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!