Nytt slag for Puff

I går tapte Sean «Puffy» Combs et viktig slag i rettsprosessen mot seg etter skyteepisoden i desember. Neste mandag begynner en ny rettssak mot Puff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var 27. desember i fjor den berømte rapperen ble arrestert sammen med to andre etter en skyteepisode i en nattklubb.

Puffs forsvarsadvokat har prøvd å få en egen rettssak for sin klient, slik at hans sak ikke behandles sammen med de to andre. Dommer Charles Solomon planlegger nemlig å godta bevis i rettssalen som kunne blitt avvist hvis Puff sto for seg selv i tiltaleboksen.

Men i går avviste Solomon begjæringen fra Puffs advokat Benjamin Brafman om en egen sak. Dermed må han i tiltaleboksen sammen med sin 19 år gamle hangaround Jamal «Shyne» Barrow, og hans 34 år gamle livvakt Anthony Jones. Barrow skal ha skutt tre personer under episoden, som skal ha startet med at en mann kastet penger i ansiktet på Puff.

De tre tiltalte flyktet fra åstedet sammen med Puffs kjæreste Jennifer Lopez i en bil. Puff skal angivelig ha tilbudt sjåføren 50 000 dollar og en diamantring han hadde gitt i gave til Lopez hvis bilens eier påtok seg eierskapet for en 9 millimeters pistol som lå i bilen.

Puff har erklært seg ikke skyldig.

Ny sak

Mandag starter utvelgelsen av jurymedlemmer til en sivilrettslig sak mot Combs. Under en basketballkamp Puff var med å arrangere på City College of new York i desember 1991 ble ni personer drept og 29 skadd da det oppsto panikk blant publikum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer