JOBBER MED NORDMANN: Selena Gomez låner stemme til norske Cashmere Cats nyeste singel. Foto: NTB Scanpix
JOBBER MED NORDMANN: Selena Gomez låner stemme til norske Cashmere Cats nyeste singel. Foto: NTB ScanpixVis mer

Cashmere Cat og Selena Gomez

Nytt stjernesamarbeid for Cashmere Cat

Selena Gomez låner stemme til nordmannens nyeste låt. 

(Dagbladet): I dag slippes «Trust Nobody», andre singel ut fra Cashmere Cats kommende debutalbum.

Cashmere Cat, eller Magnus August Høiberg som han egentlig heter, kommer fra Halden, og har i flere år pløyd mark i den internasjonale musikkbransjen.

Det har resultert i samarbeid med blant andre Kanye West, Britney Spears og Ariana Grande, og da han i august slapp førstesingelen «Wild Love» fra debutalbumet var det med stjernegutten The Weeknd på vokal.

Disney-gjennombrudd

Ferske «Trust Nobody» gjestes av Selena Gomez og Tory Lanez.

Førstnevnte fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i Disney Channel-serien «Magikerne på Waverly Place», og har siden satset tungt på en musikkarriere.

Gomez har flere hundre millioner avspillinger hos strømmetjenesten Spotify med hits som «Good For You» og «Hands To Myself», hentet fra albumet «Revival», som hun har turnert med tidligere i år.

HAR STJERNETEKKE: Magnus August Høiberg, som gir ut musikk under artistnavnet Cashmere Cat, sparer ikke på samarbeidskruttet når han gir ut ny musikk. Foto: Judy Eddy / WENN.com / NTB Scanpix
HAR STJERNETEKKE: Magnus August Høiberg, som gir ut musikk under artistnavnet Cashmere Cat, sparer ikke på samarbeidskruttet når han gir ut ny musikk. Foto: Judy Eddy / WENN.com / NTB Scanpix Vis mer

Sliter med psyken

I sommer annonserte hun imidlertid at hun tar en pause fra turneringa for å håndtere panikkanfallene og depresjonene hun sliter med, som skal være en bieffekt av sykdommen Lupus.

Dermed ble konserten i Oslo Spektrum 13. oktober avlyst.

Gomez er også kjent for sitt av-og-på-forhold til popkollega Justin Bieber, men i disse dager ser det ut til at «Jelena» er fortid. Så sent som i august havnet nemlig de to i tottene på hverandre på Instagram. Gomez anklaget blant annet eksen for utroskap, men gikk seinere ut og beklaget dette.