Nytt superpar?

Kristian Valen og supermodellen Tyra Banks skal ha truffet hverandre jevnlig den siste tida. I dag ble Valen konfrontert med ryktene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Programmet «Absolutt underholdning» på TV2 viste i kveld en reportasje, der de fortalte at Valen (29) og Banks (30) har vært på flere dater. Valen oppholder seg for tida i Los Angeles, der han håper å skaffe seg en musikkontrakt med Sony i USA

TV2 antydet at Valen skulle møte supermodellen i går kveld.

Kristian Valen sier til Dagbladet.no i kveld at han var ute en tur på byen i går, men vil ikke kommentere ryktene om Tyra Banks.

- Jeg forteller aldri noe om privatlivet mitt, så jeg har ingenting å fortelle, sier Valen til Dagbladet.no.

- Jeg er bare en blåøyd gutt fra Stavanger som er i Los Angeles.

- Men var det koselig på byen i går kveld?

- Ja, men greia er at alle klubbene er private fester, så du må kjenne noen for å komme inn. Men ja, der var veldig hyggelig, sier Valen, før han hopper i dusjen og gjør seg klar til lunsj.

Koldtbord

Da TV2s reporter konfronterte Valen med ryktene, ble han svært taus i mange sekunder.

- Nei, når det gjelder, nei. Jeg koser meg på kveldene og synes det er hyggelig å treffe mennesker. Jeg synes det er, hehe, nei, så begynte jeg i speideren, så var jeg der i to år, svarte Valen, tydelig overrumplet av spørsmålet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.