Nytt superpar?

Kristian Valen og supermodellen Tyra Banks skal ha truffet hverandre jevnlig den siste tida. I dag ble Valen konfrontert med ryktene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Programmet «Absolutt underholdning» på TV2 viste i kveld en reportasje, der de fortalte at Valen (29) og Banks (30) har vært på flere dater. Valen oppholder seg for tida i Los Angeles, der han håper å skaffe seg en musikkontrakt med Sony i USA

TV2 antydet at Valen skulle møte supermodellen i går kveld.

Kristian Valen sier til Dagbladet.no i kveld at han var ute en tur på byen i går, men vil ikke kommentere ryktene om Tyra Banks.

- Jeg forteller aldri noe om privatlivet mitt, så jeg har ingenting å fortelle, sier Valen til Dagbladet.no.

- Jeg er bare en blåøyd gutt fra Stavanger som er i Los Angeles.

- Men var det koselig på byen i går kveld?

- Ja, men greia er at alle klubbene er private fester, så du må kjenne noen for å komme inn. Men ja, der var veldig hyggelig, sier Valen, før han hopper i dusjen og gjør seg klar til lunsj.

Koldtbord

Da TV2s reporter konfronterte Valen med ryktene, ble han svært taus i mange sekunder.

- Nei, når det gjelder, nei. Jeg koser meg på kveldene og synes det er hyggelig å treffe mennesker. Jeg synes det er, hehe, nei, så begynte jeg i speideren, så var jeg der i to år, svarte Valen, tydelig overrumplet av spørsmålet.

- Men si litt da, ba TV2s reporter.

- Nei, altså, jeg... Jeg... Du treffer mennesker... Per Heimly hadde en god kommentar til hvorfor han gikk så mye på byen. For meg er utelivet som et koldtbord der du treffer mennesker. Det er litt. Neida, så begynte jeg i speideren da, sa Valen.

- Moren min er jo kommunist. Hun har alltid sagt at hvem som er dine venner, og hvem du deler seng og aviser med, det skal du holde for deg selv. Så begynte jeg jo i speideren...

Supermodell

Tyra Banks er født 12. april 1973 i Los Angeles, California. Hun har vært med i både tv-serier og filmer. Hun har vært inne på bladet Peoples liste over verdens vakreste mennesker to ganger, og var den første svarte kvinne som prydet forsiden på Sports Illustrated.

Banks har skrevet boka «Tyra's Beauty Inside & Out» om livet sitt.

SUPERMODELL: Tyra Banks er en av verdens mest kjente modeller.
GLADGUTT: Kristian Valen er en av Norges mest kjente komikere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer