Nytt TV 2-program skal løse drap på direkten

- I uløste saker er det alltid noen som vet hva som har hendt, sier programleder Jens Christian Nørve.

NY KRIMSATSING: Pensjonert Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen (t.v.), tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og forsvarsadvokat John Christian Elden (t.h.) hjelper Jens Christian Nørve når han skal lede «Åsted Norge». Foto: TV 2
NY KRIMSATSING: Pensjonert Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen (t.v.), tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og forsvarsadvokat John Christian Elden (t.h.) hjelper Jens Christian Nørve når han skal lede «Åsted Norge». Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Med åpne telefonlinjer for tips håper TV2 på direktesendt oppklaring av uløste saker. Norges mest erfarne draps- etterforsker får en sentral rolle. - I uløste saker er det alltid noen som vet hva som har hendt, og det er disse vi håper skal ta kontakt under sending, sier Jens Christian Nørve.

Fra januar blir den erfarne krimjournalisten programleder for den nye direktesendte TV2-satsingen «Åsted Norge».

«Åsted Norge» skal ta opp et bredt spekter av uløste saker fra hele landet, både drap, vold og andre typer krim.

Samtidig skal programmets reportere også konfrontere ettersøkte nordmenn som lever i skjul i utlandet, gi seere innblikk i hvordan politietterforskninger foregår i praksis og gå ut med etterlysninger. Vil løse saker I løpet av det timelange direktesendte magasinet håper TV2 å få inn opplysninger som kan føre til oppklaring for noen av sakene de tar opp.

- Det er også litt av grunnen til at vi sender direkte. Mens vi sender kan seerne ringe inn og velge om de vil snakke med politiet eller redaksjonen, og mot slutten av sendinga kan vi oppsummere hva vi har fått inn av spennende opplysninger. Kan vi hjelpe politiet med å oppklare en sak, er vi fornøyde, sier Nørve til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer