«Bodyguard»

Nytt tv-fenomen gruser rekorder. Ti millioner briter har sett første avsnitt

Frykt ikke, «Bodyguard» skal være solgt til Netflix.

SUKSESS: Første episode av BBC-serien «Bodyguard» er sett av over ti millioner briter og omtales som «tiårets serie». Video: BBC/ World Productions Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Britene er i total ekstase over BBCs nye dramasatsing, «Bodyguard». Serien er blitt landets store snakkis, og seertallene bekrefter påstanden:

Over 10,4 millioner engelskmenn har fått med seg første episode siden premieresøndagen 26. august.

Ifølge opplysninger Dagbladet sitter på, har ingen norske kanaler lykkes med å karre til seg serien. De måtte ikke overraskende se seg slått av Netflix som, ifølge Dagbladets kilder, har kjøpt de internasjonale rettighetene.

Det kan uansett bety at norske seere i nærmeste framtid får tilgang til «det siste tiårets store dramaserie», som den kalles i England.

Livvakt med forviklinger

Ifølge en pressemelding fra kringkasteren BBC knuser serien alle seerrekorder, og er den største dramasuksessen til BBC på 12 år. Altså har de allerede oppnådd en nasjonal suksess ingen tv-kanaler har sett maken til for en enkeltstående dramaserie det siste tiåret.

Hovedrollen tilhører skuespiller Richard Madden, hittil best kjent som karakteren Robb Stark i «Game of Thrones». Han spiller livvakten David Budd, som jobber for en spesialgren innenfor London-politiet. Oppdraget til den tidligere soldaten er å beskytte Englands ambisiøse og maktkåte innenriksminister, Julia Montague, spilt av Keeley Hawes. Skal vi tro traileren er Montague villig til å gå langt for å nå sine personlige mål om politisk innflytelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer