Nytt Zelda på vei

Nintendo viste i dag litt av det nye Zelda-spillet.

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Dagens pressekonferanse fra spillgiganten Nintendo var viet en av de mest populære spillfigurene til selskapet.

De fremmøtte fikk se en nydelig film av det som antagelig er en Zelda-oppfølger, og hjernen bak spillet, Shigeru Miyamoto stilte opp med sverd og skjold.

Filmen viste først et par bilder fra landskap i regn og fra natten. Ellers ser vi figuren Link kjempe fra hesteryggen samt et par kamper på bakken, som også viste at Links gode bevegelser er intakt.

Det forrige Zelda-spillet er en av de største suksessene for Nintendos Gamecube. Spillet fikk strålende kritikker, blant annet en sekser i Dagbladet:

- «Wind Walker» er et suverent spill, grafikken er faktisk noe av det bedre, mer elegante og gjennomførte jeg har vært borti-uansett plattform og genre. Ja, alt i alt er dette er så bra, at ingen bør bli overrasket om riktig mange investerer i en Gamecube-maskin nå

Så da var det vel bare naturlig at både filmen og Miyamoto fikk stående applaus i de få minuttene Zelda dominerte pressekonferansen.

Spillet er ventet på markedet til neste år.