Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nytt «Zelda»-spill i desember

På togtur med Link i «Spirit Tracks».

|||I forrige måned kunngjorde Nintendo den amerikanske slippdatoen til eventyrspillet «The Legend of Zelda: Spirit Tracks», og lovet mer informasjon om Europa-utgivelsen i løpet av den kommende måneden.

Eurogamer har nå fått tak i selskapets slippliste for Europa, og ifølge den kan vi se fram til et gjensyn med Link 11. desember. Over dammen slippes spillet 7. desember.

«Spirit Tracks» viderefører arven fra forgjengeren «Phantom Hourglass». Kontrollene blir igjen overlatt til DS-pennen, og grafikkstilen fra Wind Waker ivaretas.

Til forskjell fra forgjengerne har Link nå forlatt havet og båtlivet, og i stedet skaffet et damplokomotiv å kjøre rundt i.

Link får også en ny medhjelper i form av et digert, rustningkledd fantom, som blir med ham inn i spillets mange grotter.

Med et enkelt trykk kan spilleren ta kontroll over fantomet og tegne opp ruter for å veilede det. Det kan blant annet fungere som skjold mot ildkuler, eller brukes som plattform for å nå nye områder.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling