Oasis- bråk på direkten

LONDON (Dagbladet/Expressen): Da Liam og Noel Gallagher ble intervjuet av BBC, svarte de med banning, de hyllet dop og lagde kvalm. Da britisk presse ville ha kommentarer, eksploderte Liam og gikk til angrep med slag og spark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var torsdag kveld at brødrene ble intervjuet i et direktesendt radioshow på BBC. Verten Steve Lamacq prøvde febrilsk å roe brødrene.

- Alle som ikke liker det brødrene Gallagher sier nå, bør slå av radioen, prøvde Lamacq. Liam og Noel brydde seg ikke, og da Verves siste singel «The drugs don't work» skulle spilles, protesterte brødrene.

- Jeg mener at narkotika fungerer, sa Noel.

- Det er sannheten. Narkotika fungerer, for helvete, supplerte Liam. Storebror skulle legalisere narkotika hvis han ble borgemester i London.

Kranglet

På spørsmål om familieliv svarte Liam at han trodde på kjernefamilien.

- Derfor skal jeg kjøpe en jævla hund.

For å roe de to, prøvde verten å fortelle at Liam nylig hadde fylt 25 år. Men i stedet begynte brødrene å krangle med hverandre.

- Du ga meg ikke presang, din jævla idiot, skrek Liam til storebroren og var i ferd med å forlate studio.

Liam ble sittende, og startet like godt et angrep på Mick Jagger, Keith Richards og George Harrison, som har vært kritiske mot Oasis-brødrenes oppførsel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer