Oasis & Ymse

Oasis lever opp til rock'n'roll-mytene. Tirsdag plagde de gjester og mannskap ombord på flyet de hadde valgt. Ellers er det Grammy-utdeling i natt, uten Radiohead på scenen - mens Smashing Pumpkins avslører detaljer om sitt kommende album.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var på et fly eid av Hong Kong-registrerte Cathay Pacific at Oasis-medlemmer skal ha irritert sine medpassasjerer - og det var ikke den spontane unplugged-gig'en på business class som provoserte. De røykte der de ikke skulle røyke, de slang om seg med obskøniteter, og... vel. Cathay Pacific forventer en offisiell unnskyldning, alt ifølge Wall of Sound.

Kvelden i forveien kom vokalist Liam Gallagher i klinsj med en modell på en nattklubb i Japan. Ifølge modellen, som velger å forbli anonym, stumpa Monsiueur Gallagher røyken et sted han definitivt ikke burde ha gjort det, hvorpå han utbrøyt:

- Nobody kicks the lead singer of Oasis!

Grammy-utdeling uten Radiohead

I natt deles de prestisjetunge, amerikanske Grammy-prisene ut. Seansen foregår som vanlig i New Yorks Radio City Music Hall, men uten bandet som er nominert både i klassen «Best Album» og «Best Alternative Performance».

Uenighetene mellom band og arrangør oppsto idet Thom Yorke & Co. sa nei til et forslag om å gjøre et nummer sammen med David Bowie. Arrangørene mente et Radiohead-nummer uten en «stjerne» i tillegg ville være «bad for ratings»...

Smashing Pumpkins i mai

Det nye Smashing Pumpkins-albumet, «Adore», kommer på Hut Records i slutten av mai. Det er innspilt i Sound City i Van Nuys, California - det samme studioet hvor Nirvana gjorde sitt «Nervemind».

Pumpkins spilte inn 30 sanger, hvilket en stund gjorde at det hele gikk i retning et dobbelalbum. Det ferdige resultatet inneholder imidlertid bare 14 låter.

B>AMOK PÅ FLY:</B> Liam Gallgher i Oasis lagde kvalm om bord på flyet fra Hongkong til Australia.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer